viernes, 24 de octubre de 2008
Según mi planificación vamos a ver:

24 octubre - Tema 4. Objetos y clases - Capitulo 1 del libro de BlueJ

El enunciado de la práctica no se publicaran hasta el próximo lunes 3/11/08, me imagino que lo tendreis en los cursos virtuales del WebCT de la UNED y en la pàgina web de la asignatura que es: http://www.lsi.uned.es/fun_informatica_p_indust/

Por tanto, la próxima semana en la sesión de prácticas aprovecharemos para avanzar teoria, podeis venir todos y los de electrònica me podran entregar la primera parte y la segunda cuando les toque su segunda sesión de prácticas, por tanto, dispondran de más tiempo para acabar la primera entrega y el mismo tiempo para la segunda. Las demas titulaciones 63 y 64 de momento seguimos igual, hasta que sepamos como es el enunciado de la primera parte.

En primer lloc agraïr a la companya Maribel Valero per cedir-nos l'aula d'informàtica per a poder donar les classes de teòria més interactives. Per tant d'ara endavant donarem totes les classes de 16.30 a 17.30 a l'aula d'informàtica del centre en la planta baixa junt a la porta de la biblioteca, sempre que Maribel no la necessite, en eixe cas tornariem a l'aula 1.12, d'acord?

Per tant, ens translladarem de l'aula 1.12 a l'aula d'informàtica, arranqui l'equip del professor de l'Aula Virtual IP (AVIP) amb la pissarra digital.

Realitzari la instal·lació del BlueJ i del JDK suministrat per l'equip Docent de Madrid. Des de la seua web, posse una copia del que tenen ací mateix:

Práctica


Enunciado de la práctica (curso 2008-2009)

  • Pronto estará disponible aquí el enunciado del práctica del curso 2008-09


Las prácticas se organizan en los centros asociados a cargo de un tutor . Es obligatoria la asistencia a las sesiones presenciales de prácticas que organizará el Centro Asociado. Las prácticas se entregarán al tutor en el centro asociado.

Software necesario:

El resto del material para poder estudiar la asignatura lo podéis encontrar en el espacio virtual CiberUNED.


En primer lloc a petició d'un company vos vaig comentar com canviar la interficie d'usuari del BlueJ a castellà, ho teniu explicat en l'annex F.1. del nou llibre, simplement es comentar l'opció anglesa (english) i descomentar la castellana (spanish).

Desprès vos vaig explicar que diferencia hi ha entre el codi font (arxius amb l'extensió .java) i els arxius ja compilats anomenats bytecode (arxius amb l'extensió .class) que es veuran en mes detall al capitol 2, així com dir-vos la diferencia entre l'entron d'execució de Java (en anglès Java Runtime Enviroment - abreviat com JRE) i el Equipament de desenvolupament per a Java (en anglès Java Development Kit - abrevit JDK) del J2SE de l'empresa Sun Microsystem que desenvolupa Java.

Ferem un copia de tots els arxius del CD del llibre a una carpeta en la ruta C:\UNED\6x\CD que crearem al disc dur de l'ordinador de l'aula, vos recomane a tots que feu servir la mateixa ruta de treball, ja que es curta i fàcil de recordar. Per cada projecte d'ha de crear un carpeta diferent, per això admès ferem una copia de la carpeta projects del CD a la ruta C:\UNED\6x\projects, d'aquest ruta en la carpeta chapter01, vaig obrir el projecte de figures (en anglès shapes) per a fer-vos una demostració de la part de disseny on és creen les classes i el codi font de la part d'execució on és carrega el codi binari (bytecode) per a possar-lo a treballar.

Proveu a repetir açò mateix a casa vostra, per a anar vegen la diferència entre els moles o classes respecte dels ninots o objectes que és creen y la seua representació gràfica per aquest exemple.

Ja no ens dona temps per a molt més, per a la propera setmana llegiu-vos els dos primers capitols i porteu les vostres preguntes preparades, fins el proper divendres a les 16.30 en l'aula d'informàtica...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buscar este blog

Vistas de página en total

Live Traffic Stats feedjit

Entradas populares del mes

About Me

Profesor Tutor UNED - FI - 62, 63 i 64
Ver todo mi perfil

Entradas populares

Seguidores